Young%2520Lovers_edited_edited.jpg

PRØV EN ÅNDELIG VEJLEDNING

Mange oplever åndelig vejledning som en meget livgivende oplevelse, der beriger deres liv og deres hverdag. Åndelig vejledning er en gammel kristen praksis. Når du gå til samtaler hos en åndelig vejleder, er fokus på din gudsrelation. I kristen åndelig vejledning tager vi udgangspunkt i din hverdag og i dine egne erfaringer og spørger: Hvordan giver Gud sig til kende i lige netop dit liv? Hvor sætter Gud spor i din hverdag? Hvad er meningen med dit liv, med de evner og gaver du har fået?

Den type åndelig vejledning, som jeg praktiserer, kaldes ignatiansk åndelig vejledning. Ignatiansk åndelig vejledning er kendetegnet ved at se og finde Gud i alt. Samtidig er den kendt for at tage udgangspunkt i dine egne erfaringer og i dit liv, sådan som det rent faktisk er. Dette gør, at ignatiansk åndelig vejledning af mange opleves som både livsnær, uhøjtidelig og befriende. Du kan læse nogle reaktioner på ignatiansk åndelig vejledning her.

Jeg anbefaler en åndelig vejledning ca. hver 6. uge. Du kan vælge en enkelt samtale, men da åndelig vejledning er en proces, og da det tager tid at ændre vaner, anbefaler jeg min. 6 vejledninger, hvorefter vi evaluerer dit forløb. Det står dig naturligvis frit for at vælge mere eller mindre end 6 samtaler. Du binder dig ikke til noget bestemt antal, når du starter.


PRISER pr. 1. oktober 2021


Åndelig vejledning (fysisk fremmøde, Skype eller telefon) af 1 times varighed: 365 kr.

Supervision på egen vejledningspraksis (fysisk fremmøde eller Skype) af 1 times varighed: 365 kr.Hvis du er sognebarn i Havdrup sogn, hvor jeg er præst, foregår samtalerne i Sognehuset, Bistrupvang 33, Havdrup. For sognebørn er åndelig vejledning naturligvis gratis.