top of page
Young%2520Lovers_edited_edited.jpg

PRØV EN ÅNDELIG VEJLEDNING

Mange oplever åndelig vejledning som en meget livgivende oplevelse, der beriger deres liv og deres hverdag. Åndelig vejledning er en gammel kristen praksis. Når du gå til samtaler hos en åndelig vejleder, er fokus på din gudsrelation. I kristen åndelig vejledning tager vi udgangspunkt i din hverdag og i dine egne erfaringer og spørger: Hvordan giver Gud sig til kende i lige netop dit liv? Hvor sætter Gud spor i din hverdag? Hvordan arbejder Gud i dit bønsliv og i dit liv generelt?

Den type åndelig vejledning, som jeg praktiserer, kaldes ignatiansk åndelig vejledning. Ignatiansk åndelig vejledning er kendetegnet ved at se og finde Gud i alt. Samtidig er den kendt for at tage udgangspunkt i dine egne erfaringer og i dit liv, sådan som det rent faktisk er. Dette gør, at ignatiansk åndelig vejledning af mange opleves som både livsnær, uhøjtidelig og befriende. Du kan læse nogle reaktioner på ignatiansk åndelig vejledning her.

Jeg anbefaler en åndelig vejledning ca. hver 6.-8. uge.


PRISER


Åndelig vejledning (fysisk fremmøde eller Skype) af 1 times varighed: 365 kr.


Supervision på egen vejledningspraksis (fysisk fremmøde eller Skype) af 1 times varighed: 365 kr.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme til den aftalte tid, vil jeg bede dig skrive det til mig hurtigst muligt på b.lybecker@email.dk.

Ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer inden den aftalte tid, forbeholdes retten til at opkræve fuld pris for den aflyste samtale.

Hvis du er sognebarn i Havdrup, hvor jeg er præst, foregår samtalerne i Sognehuset, Bistrupvang 33, Havdrup. For sognebørn er åndelig vejledning naturligvis gratis.Samtaler: Services
bottom of page