top of page

DET SIGER DE OM ÅNDELIG VEJLEDNING


"DYBT HELENDE"

C.N.: Mindfullnessinstruktør,

stressbehandler og cand. mag.


Siger efter 3 samtaler:

"Det har været en meget stor øjenåbner for mig. Jeg er helt ærligt blæst en smule bagover. Jeg har studeret tibetansk meditation i 12 år og mediterede nogle år før det. Det har reddet mit liv, og jeg dyrker det stadig. Men inden for den tradition er det, som om det hele afhænger af mig og min viljes kraft.... Det er en helt ny tanke for mig, at der er noget, der griber mig, når jeg giver slip.... Ved mit første møde med Bente sagde hun, at jeg skulle prøve at forestille mig, at Gud er overalt omkring mig og ser på mig med kærlige øjne, når jeg begynder en bøn. Den tanke har været dybt helende"

Billede af Priscilla Du Preez
Billede af Robert Collins

"GUD ER LEGESYG"

N.Z.: Forfatter, musiker og ph.d 


Siger efter 3 samtaler:

"Jeg har fundet ud af, at Gud er mere levende og legesyg
og ikke så højtidelig, som jeg hidtil har troet."

"UDDYBER MIT GUDSFORHOLD OG STYRKER MIN VEJ I LIVET"

S.H.: Pædagog, bodynamic-terapeut

og sandplay-terapeut

Siger efter mange samtaler:

"Jeg har inden min første samtale hos Bente Lybecker en lang bønspraksis og erfaring med åndelig vejledning. Jeg opsøger vejledning, fordi jeg er fuld af sorg og ensomhedsfølelse over at leve i et spirituelt bofællesskab og dér at erfare, at den medvandring, som jeg længes efter, ikke kommer i stand. På den baggrund er det endnu mere forunderligt at læse mit notat fra den første vejledning. Der står: "Jeg må takke Gud så usigeligt mange gange for dette møde. Jeg tror slet ikke, jeg fatter, hvor velsignet jeg er". Under samtalen oplever jeg et mildt helligåndsnærvær... Efter dette første møde er jeg fortsat med vejledning og deltagelse i De Åndelige Øvelser. Det har uddybet mit gudsforhold og styrket min vej i livet".

Vanding af haven
præstinde

"ÅBNEDE EN ERFARINGSVERDEN"

R.J.: Præst i Folkekirken

Siger efter at have været igennem

De Åndelige Øvelser i Hverdagen:

"Bente Lybecker har vejledt mig igennem De Åndelige Øvelser i Hverdagen. Øvelserne kræver tid, men det er det hele værd. 

Oprindeligt kom jeg til åndelig vejledning, fordi jeg synes, at min tro tørrede lidt ud. Det viste sig, at det var mine forestillinger om Gud, der var lidt indtørrede. Jeg havde læst rigtig meget om den kristne tro og andres meninger om Gud, men Bente åbnede en erfaringsverden.. Det gjorde hun ved at sætte mig ind i de gamle og traditionelle bønsmetoder og gav mig rum til at reflektere sammen med hende. Bentes vejledning er nænsom og lyttende - og meget skarp."

Det siger de: Projects
bottom of page