top of page
Sand Storm

FÅ NY INSPIRATION FRA KURSER, FOREDRAG OG WORKSHOP

Kurser og foredrag: Welcome

KURSER OG FOREDRAG


"GUD I ALLE TING"

Workshop om ignatiansk spiritualitet og åndelig vejledning ved Nick Helm

24.-28. november 2024

Denne workshop giver en fyldig introduktion til, hvad ignatiansk spiritualitet og ignatiansk åndelig samtale er. Både fagligheden og formidlingen er i top, når Nick Helm fra England underviser. 

For yderligere information og tilmelding: www.aadalenretraete.dk

KURSUS I IGNATIANSK ÅNDELIG VEJLEDNING - FOR VIDEREKOMNE

18.-22. november 2024

Dette kursus er for dem, der tidligere har deltaget i grundkurset, og som ønsker træning samt videreudvikling af deres færdigheder som åndelige vejledere.

Nærmere kursusbeskrivelse følger senere.


GRUNDKURSUS I IGNATIANSK ÅNDELIG VEJLEDNING

3 moduler med indføring og træning i åndelig vejledning

Dette kursus i åndelig vejledning er et enestående tilbud til dig, der har en længsel efter at følges med andre igennem åndelig vejledning, sådan som denne praksis kommer til udtryk i den ignatianske tradition. Kurset er forankret i din egen praksis, og det er sammensat af fagligt input, tid til egen bøn/refleksion

og praktisk træning i åndelig vejledning.

Kurset består af 3 moduler, fordelt over hhv. 2 x 6 og 1 x 8 dage, og det foregår på Ådalen Retræte. Kursusleder er Nick Helm fra England, der er tidligere anglikansk præst med speciale i uddannelse og træning af åndelige vejledere. Til kurset er derudover knyttet et lærerteam af danske åndelige vejledere.


Nyt kursusforløb starter i 2025.  

For yderligere information og tilmelding: www.aadalenretraete.dk


FOREDRAG

I orkanens øje" - Hvad er kristen spiritualitet?

I de sidste årtier har østens spiritualitet været den spiritualitet, som mange i vesten har foretrukket i forsøget på at få den åndelige tørst stillet. I disse år er mange imidlertid ved at genopdage den kristne spiritualitet og de enorme ressourcer, som den rummer, ikke mindst for nutidens menneske.

Dette powerpoint-foredrag giver en forfriskende ny vinkel på den kristne spiritualitet, dens særpræg, fascination og aktualitet.

Pris: kr. 5.000,- + transport (statens høje takst)


”Hvorfor drikker Jeppe? Og hvordan holder han op?”                                                                     

C.G. Jung mente, at sygdommen alkoholismen har påfaldende ligheder med menneskets grundlæggende længsel efter Gud. Der er i begge tilfælde tale om en tørst, der kun kan slukkes af et møde med det guddommelige.

Ønsker du et foredrag med en diakonal vinkel, er dette utraditionelle powerpoint-foredrag om at drikke for meget, et aktuelt og oplagt valg.

Pris: kr. 5.000,- + transport (statens høje takst)WORKSHOP


"I orkanens øje" - Hvad er kristen spiritualitet?

Denne workshop præsenterer centrale temaer i den kristne spiritualitet og giver spændende smagsprøver på, hvordan den enkelte kan integrere spiritualiteten i sit hverdagsliv.

Varighed: ca. 2. timer.

Pris: 6.000,- + transport (statens høje takst)


HAR DU SÆRLIGE ØNSKER?

Har du særlige ønsker til et foredrag inden for emnet kristen spiritualitet, så kontakt mig! Der er mulighed for at sammensætte et foredrag efter dit behov.

Kurser og foredrag: Service
bottom of page